Αποτελεσματική συνεργασία του Λυκειάρχη κ. Νικ. Παππά με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Βαγ. Κολιούση!!!

    Η “αγαστή” συνεργασία απέδωσε καρπούς για τους μαθητές. Με ανακοίνωση του Συλλόγου Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Ελεούσας οριστικοποιείται η συνεργασία με το Δήμο Ζίτσας. 
    Έτσι (αν βέβαια οι καθηγητές ανταποκριθούν όπως αναμένεται) θα λειτουργήσει ΔΩΡΕΑΝ ενδοσχολική απογευματινή βοήθεια (κοινωνικό  φροντιστήριο) προς τους μαθητές του Λυκείου Ελεούσας από εθελοντές εκπαιδευτικούς για...
στήριξη μαθητών που οι οικογένειές τους αντιμετωπίζουν κοινωνικοοικονομικά προβλήματα, σε συνεργασία με το Δήμο Ζίτσας για το σχολικό έτος 2013-2014.

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ02 (φιλολόγων) και ΠΕ03 (Μαθηματικών) που επιθυμούν να διδάξουν Άλγεβρα, Γεωμετρία, Έκθεση και Αρχαία Ελληνικά Α΄και Β΄τάξης Λυκείου  να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στα τηλέφωνα του Λυκείου 2651061407 και 2651062563.
Μένει να δούμε αν οι εκπαιδευτικοί ανταποκριθούν στο “δωρεάν”, προϋπόθεση αναγκαία για την επιτυχία της πρωτότυπης πρωτοβουλίας και οφείλουμε να συγχαρούμε όλους τους συντελεστές αυτής της σημαντικής κοινωνικής προσπάθειας.
zitsagate